Brändiuudistus

 
 

Etsitkö tekijää brändi-ilmeelle tai brändiuudistukselle? Hiekka Graphics suunnittelee ja toteuttaa brändi-ilmeitä ja -uudistuksia yrityksille ja organisaatioille.

Brändin ilme on tärkeä osa viestinnän strategiaa. Se vahvistaa halutun viestin perillemenoa. Mitä selkeämpi ja yhdenmukaisempi brändi-ilme on kaikessa sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä, sen paremmat ovat yrityksen mahdollisuudet erottua ja menestyä. Käytännössä kyse on visuaalisten elementtien määrittelystä ja sopimisesta, miten niitä käytetään johdonmukaisesti kaikessa viestinnässä.

Kun yrityksen pääviestit ja brändi-ilme on määritelty tarkkaan, on viestinnän ja markkinoinnin yksittäisten toimenpiteiden suunnittelu helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Suomeksi sanottuna säästät aikaa ja rahaa, kun pyörää ei tarvitse joka kerta suunnitella uudelleen. Meillä on tästä monia hyviä esimerkkejä. Haluatko kuulla niistä lisää?

Anna meidän suunnitella sinun brändille ilme, joka takuuvarmasti erottaa sinut kilpailijoistasi ja vahvistaa uskottavuuttasi kovassa kilpailutilanteessa. Meillä suunnittelun lähtökohtana ovat todelliset menestystekijäsi, missiosi ja visiosi.

Suunnittelemme brändi-ilmeitä kaikenkokoisille ja eri elinkaaren vaiheissa eläville yrityksille, yhteisöille, tuotteille, tapahtumille ja palveluille. Käy katsomassa, löytyykö töidemme joukosta sinulle tuttuja brändiuudistuksia.

 
 

Pyydä tarjous brändiuudistuksesta