Palvelut

 
 

Hiekka Graphics luo persoonallisia ja puhuttelevia visuaalisia ilmeitä yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille.

Jos etsit ilmekokonaisuuden toteuttajaa, ota meihin yhteyttä ja kerro tilanteestasi. Voit myös soittaa tai laittaa tarjouspyynnön saman tien tätä kautta.

 
 
Yritysilmeen suunnittelu
 
yritykselle ilme

Yritysilmeen suunnittelu

Yrityksen ilme luo ensivaikutelman.
Se herättää halun kuulla organisaatiostasi lisää. Yritysilmeellä on iso merkitys imagollesi, uskottavuudellesi ja kiinnostavuudellesi. Kotikutoinen ilme harvoin viestii korkeasta laadusta, huippuosaamisesta ja luotettavuudesta.

Yritysilme määrittelee brändi-identiteettisi raamit ja erottaa sinut kilpailijoista. Huolella suunniteltu, strategiaan perustuva visuaalinen identiteetti on ajaton ja pitkäikäinen. Hyvän yritysidentiteetin tunnistaa myös siitä, että sen eri elementit taipuvat helposti erilaisiin viestintämateriaaleihin sekä myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin.

Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi ilmeuudistusta?
Katso työnäytteitä.


Ilmesuunnitteluun sisältyy mm:

  • tunnuksen ja logon suunnittelu

  • graafiset elementit

  • painettu ja sähköinen lomakkeisto

  • typografian määrittely

  • värimaailman määrittely

  • kuvamaailman määrittely

  • esityspohjien määrittely (esim. Powerpoint)

  • yrityksen verkkosivujen suunnittelu

  • graafinen ohjeistus

 
 
Logo yritykselle
 
logo suunnittelu

Logosuunnittelu

Yksinkertainen, persoonallinen ja selkeä logo erottuu joukosta ja jää helpommin mieleen. Hiekka Graphicsin suunnittelemia logoja on julkaistu useissa graafisen alan kansainvälisissä julkaisuissa.

Tehokkaan viestinnän lainalaisuudet pätevät myös logoon, nimesi kirjoitusasuun ja liikemerkkiin. Huolella suunniteltu logo on ikuinen, ajasta ja trendeistä riippumaton. Ja se toimii kaikkialla, joka tilassa, mediassa ja materiaalissa.

Logo on vahva viesti jo itsessään. Se rakentaa ja vahvistaa yrityksesi tai organisaatiosi tunnettuutta ja mainetta hitaasti mutta varmasti. Me olemme suunnitelleet asiakkaillemme kymmeniä erilaisia logoja, joista monet ovat herättäneet ihastusta myös maailmalla. Tutustu logoihin.

 
 
visuaalinen identiteetti
 
visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme on tärkeä osa viestinnän strategiaa. Se vahvistaa halutun viestin perillemenoa. Mitä selkeämpi ja yhdenmukaisempi visuaalinen identiteetti on kaikessa sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä, sen paremmat ovat yrityksen mahdollisuudet erottua ja menestyä. Käytännössä kyse on visuaalisten elementtien määrittelystä ja sopimisesta, miten niitä käytetään johdonmukaisesti kaikessa viestinnässä.

Kun yrityksen pääviestit ja visuaalinen ilme on määritelty tarkkaan, on viestinnän ja markkinoinnin yksittäisten toimenpiteiden suunnittelu helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Suomeksi sanottuna säästät aikaa ja rahaa, kun pyörää ei tarvitse joka kerta suunnitella uudelleen. Meillä on tästä monia hyviä esimerkkejä. Haluatko kuulla niistä lisää?

Anna meidän suunnitella myös sinulle ilme, joka takuuvarmasti erottaa sinut kilpailijoistasi ja vahvistaa uskottavuuttasi kovassa kilpailutilanteessa. Meillä suunnittelun lähtökohtana ovat todelliset menestystekijäsi, missiosi ja visiosi.

Suunnittelemme visuaalisia ilmeitä kaikenkokoisille ja eri elinkaaren vaiheissa eläville yrityksille, yhteisöille, tuotteille, tapahtumille ja palveluille. Käy katsomassa, löytyykö töidemme joukosta sinulle tuttuja ilmeitä.

 
 
Ulkoasusuunnittelu
 
graafinen ilme

Graafinen suunnittelu

Puuttuuko viestiltäsi ulkoasu? Me teemme ulkoasusuunnittelua erilaisiin visuaalisiin ympäristöihin: messuille ja tapahtumiin, painotuotteisiin, viestintä- ja markkinointimateriaaleihin, mainontaan ja sähköiseen mediaan.

Graafinen suunnittelu on leipälajimme, intohimomme ja ydinosaamistamme. Parhaan käsityksen suunnittelutaidoistamme saat tutustumalla monipuolisiin työnäytteisiimme.

Olipa kyseessä yritysilme, esitteen suunnittelu, vuosikertomuksen taitto, tapahtuma, juliste, palvelu tai verkkosivut, me suunnittelemme viestillesi toimivan visuaalisen ympäristön. Saat meiltä ilmeen, jossa jokainen graafinen elementti on tarkkaan harkittu, kuvat asemoitu ja tekstien paikat mietitty niin, että viestisi tavoittaa varmasti vastaanottajan ja saa hänet kiinnostumaan.

 
 
verkkosivujen uudistus
 
verkkosivu-uudistus

Verkkosivujen suunnittelu

Verkkosivut todistavat olemassaolosi. Hyvin tehdyt verkkosivut kertovat yrityksestäsi yhdellä silmäyksellä kaiken oleellisen. Miksi olet olemassa, mitä teet ja tarjoat, mikä erottaa sinut kilpailijoistasi ja mistä sinut tavoittaa.

Hyvät verkkosivut ovat ulkoasultaan, sisällöltään ja rakenteeltaan houkuttelevat ja selkeät. Niihin ei eksy, eikä niiden tarjoamaan tietomäärään huku. Raikas ulkoasu, selkeä grafiikka ja helpot toiminnallisuudet palvelevat sivuilla kävijää parhaiten.

Me teemme sivuja, jotka erottavat sinut kilpailijoistasi ja vahvistavat brändimielikuvaasi tämän ajan vahvana luotettavana toimijana – olipa toimialasi mikä tahansa.

Tutustu suunnittelemiimme verkkosivuratkaisuihin täältä.

 
 
typografian suunnittelu
 
graafinen ohjeistus

Typografia

Typografia on oma taiteenlajinsa, jonka me hallitsemme erityisen hyvin. Hiekka Graphicsista saat halutessasi ihan oman fontin eli kirjasintyypin helpottamaan ja personoimaan viestisi perillemenoa.

Me Hiekka Graphicissa suunnittelemme viesteillesi vahvan ja persoonallisen kirjoitusasun, joka edistää viestiesi perillemenoa ja tekee brändillesi hyvää.

Positiivisia mielikuvia herättävä, selkeä ja luettava typografia on kirjoitetun viestinnän perusjalka. Tämän päivän viestitulvassa typografialla on yhä suurempi merkitys kohderyhmän pysäyttämisessä ja kiinnostuksen herättämisessä. Täältä löydät esimerkkejä meidän suunnittelemistamme fonteista.

Ota yhteyttä, jos ihastuit ajatukseen omasta fontista tai haluat kuulla lisää typografisista ratkaisuista!