Hiekka Graphics on brändi-identiteetteihin ja visuaaliseen viestintään erikoistunut designtoimisto.

Hiekka Graphics suunnittelee asiakkailleen brändi-identiteettejä, ilmeitä ja visuaalista viestintää. Jos kerrot meille, mihin tähtäät, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi brändäyksen ja designin avulla.

Missä piilee menestyksen salaisuus? Me uskomme, että hyvissä tarinoissa. Ihmiset janoavat ja jakavat hyvää mielellään eteenpäin. Minkälaista tarinaa sinä kerrot tai haluaisit kertoa kohderyhmällesi? Mitkä ovat todelliset menestystekijäsi? Entä uskotko itse niihin ja tarinaasi?

Me Hiekka Graphicissa luomme työksemme menestystarinoita. Rakennamme brändejä, jotka herättävät suuren yleisön kiinnostuksen ja erottavat sinut kilpailijoistasi. Myös kansainvälisillä markkinoilla, jos niin haluat. Meillä on osaamista, kokemusta ja vahvaa näyttöä yli odotusten onnistuneista brändiprojekteista ja ilmeuudistuksista.

Haluatko kuulla niistä lisää?
 

Olipa kyse brändi-identiteetin luomisesta, visuaalisen ilmeen kirkastamisesta tai verkkosivuston uudistamisesta, sinun tarinasi ja tavoitteesi antavat suunnittelutyölle raamit. Meidän missiomme on luoda ratkaisuja, jotka kasvattavat menestystäsi.

Tärkeintä on tulla huomatuksi, erottautua joukosta ja onnistua hurmaamaan. Siksi ensivaikutelmaan kannattaa panostaa. Hiekka Graphicsin perustaja ja graafinen suunnittelija Ossi Gustafsson on monen tunnetun suomalaisen yhteisön ja yrityksen visuaalisen ilmeen ja brändi-identiteetin luoja ja rakentaja.

Tutustu tästä työnäytteisiin tarkemmin.

Brändi-identiteetti